Thuisverpleging

Thuisverpleging regio Meerhout & Laakdal

 

Op zoek naar thuisverpleging in Meerhout of Laakdal?

Zoek niet langer, ik bied u de professionele ondersteuning

met de glimlach!

Thuisverpleegster jelle Cuypers: Voor alle verpleegkundige diensten bent u bij ons in goede handen!

 

Onze thuisverpleging biedt u kwalitatieve en professionele verpleegkundige diensten aangepast aan uw noden.

 

Deze diensten worden voor u verzorgd door een gemotiveerde verpleegkundige, die gepassioneerd met haar beroep en patiënten begaan is.

 

Tevens ben ik steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van medische verzorging en verpleegkunde, dit door het volgen van bijscholingen en bijkomende opleidingen. Mijn thuisverpleging is dus altijd professioneel en up-to-date!

 

Als patiënt kan u 24/24 en 7/7 bij mij terecht, en kom ik en mijn collega's graag bij u langs voor alle medische zorgen en verpleegkundige hulpverlening. Onze thuisverpleging in Meerhout & Laakdal kent geen grenzen.

 

Indien u een beroep wenst te doen op mijn diensten, kan u mij steeds contacteren en kom ik graag bij u langs voor een bezoek en een persoonlijk gesprek waarbij we alle wensen en details met u bespreken. Zo wordt mijn thuisverpleging aangepast naar uw behoeften, en dit uiteraard steeds in samenspraak met familie, de behandelende arts, en uw nieuwe thuisverpleging.

 

Iedereen kan een beroep doen op mijn thuisverpleging!

 

Zowel patiënten met acute of chronische zorgvraag kunnen ons contacteren, ongeacht bij welke mutualiteit u bent aangesloten.

 

Interesse? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!

 

Bij mij bent u in goede handen!

Notenboomstraat 4

2450 Meerhout

Tel : 0478/97.36.01

E-mail: info@thuisverpleging-meerhout.be